Aanbod

Individueel traject voor ouders

Wil je meer leven vanuit je hart. Je innerlijk kompas laten spreken en vanuit vertrouwen opvoeden. Maar hé, wat kost dat soms veel moeite. We zijn als mens niet perfect. Dus je mag als ouder evolueren, je bent het waard om je verhaal te vertellen. Je mag gewoon zijn wie je bent en van daaruit verandering brengen.

Graag begeleid ik jou met veel liefde en zorg in dit proces naar meer verbinding met jezelf en je kind. Zonder oordeel, schuld of schaamte, maar met meer liefde en plezier!

Ik ga met jou op pad voor enkele maanden, omdat ik geloof dat een echte verandering tijd, aandacht en liefde vraagt.

Verbinden via spel

Verbindend spel is een tool die me nauw aan het hart ligt. Door kleine beweging van speelse verbindingsmomentjes naar grote impact op ouder en kind relatie. 

6 weken neem ik je mee in deze materie. Niet alleen theorie maar ook oefeningen gaan we uitvoeren om dit echt te kunnen neerzetten in je ouderschap.

Module 1: Reis naar bewust ouderschap

Module 2: Verbindend Spel

Module 3: Genieten van Spel

Er zijn 3 zaterdagvoormiddagen. Daarnaast krijg je digitale ondersteuning in een besloten facebookgroep. Waar je vragen en ondersteuning kan vinden. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Yin

Vertragen, stretchen en verbinden met mezelf is de basis. Als ouder hebben we vele rollen te spelen en proberen we die ballen allemaal in de lucht te houden. Door stil te durven staan, te verbinden met jezelf heb je steeds meer grip, balans en fijnere ouder.

Yin yoga is een zachte langzame vorm van yoga. Door je over te geven aan de zwaartekracht neem je een houding aan. Je gebruikt de houding om beter in je lijf te komen. Je verkent je eigen grenzen en kan deze verleggen.

Wanneer: 

Woensdagavond van 19.30u-20.30u

Wil je graag meer informatie?

info@benedictebernard.be

Ben je op zoek naar meer informatie? Boek een vragensessie!

Menu